Saturday, August 07, 2004

Benvinguts!

En-Taro Amon-shi!
Aquest raco de xarxa es per a escriure-hi tot el que volgueu sobre curiositats i frikismes varis, dates d'esdeveniments i reflexions, mes o menys profundes sobre el que sigui.
Vinga cliqueu a "Post" i escibiu quelcom!

105 Comments:

Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

This comment has been removed by a blog administrator.

August 8, 2004 at 2:35 AM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

This comment has been removed by a blog administrator.

August 8, 2004 at 2:38 AM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

El dia 7/8/04 vam anar a comprar un disc dur de 200GB pel Bote i un switch de 8 ports de la mateixa marca que el de l'Alex. Ens va valdre uns 29€ i picu o sigui que com mes serem menys pagarem, i si som gaires realment pagarem poc pel gran servei que ens fara. Feume saber els que pagareu i porteu els diners a la party de dia 14/8/04 a casa d'en Bote

August 8, 2004 at 2:39 AM  
Blogger kvrt said...

Per decisió popular (en guillem, en mata i jo XD), es va acordar q el nom de la nostra mare (altrament anomenat: switch) seria: "NightSwitch". El nom va sortir al tren, de viatge d tornada d'haver adquirit l'aparell q ens proporcionarà tantes hores d vici intens. I com va dir el dependent d pc green: "Counter-Strike: No Em Ralleu!" XD

August 8, 2004 at 2:59 AM  
Blogger kvrt said...

This comment has been removed by a blog administrator.

August 8, 2004 at 3:00 AM  
Blogger MaTa said...

Ei gent! Nomes voldria aclarir que lo de que "es va comprar" un swich n es del tot cert. VAIG comprar un swich, i la resta s'ha de dividir. Nomes afegir que Isdisi es molt bona, i que VIva el fari coño!
PD: On hi hagui el Red Alert 2, que s'aparti en counter...

August 8, 2004 at 3:12 AM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

This comment has been removed by a blog administrator.

August 8, 2004 at 3:16 AM  
Blogger Salteador Neo said...

“Las mantícoras dividen a todos los seres en dos categorías: otras mantícoras y desayuno”.
(Mantícora carmesí).

A x cert, una tonterieta x animar a tots els teknolocos (o per desanimar, depèn de com se miri... ^^'): Leonardo Da Vinci (si, el geni, q entre d'altres coses era un gran arquitecte) no va estudiar mai (per fer-nos una idea, va deixar d'estudiar "després de l'E.S.O.").

Apa inga, q ja tinc ganes d q arribi el dia 14 XD.

August 8, 2004 at 2:01 PM  
Blogger Salteador Neo said...

X cert, Mata, caxo pedra: Com compares el counter i el red alert 2? Són jocs de gèneres diferents, no tenen res a veure! XD. I més important, des d quan tagraden els jocs d'estratègia??? I ds d quan has jugat al counter????
LA meva opinió: ABEEEEL·L·L·L·L!!!

August 8, 2004 at 2:04 PM  
Blogger kvrt said...

be,..ja qeda poc pq el "NightSwitch" surti de l'ou i es presenti davant d tots els participants d la 3a Party Oficial, amb seu a ca'n boot. (un servidor nomes ha asistit a dues d les 3. si se n'ha fet alguna altra corregiu-me.)

1a Party: Ca'n Boot. (mitjançant el switch chinchilla)
2a Party: Ca'n Snale. (= q la 1a)
3a Party: Ca'n Boot. (presentació del NigthSwitch)

feta aqesta enumeració nomes em falta dir q desitjo q la 3a Party sigui tan bona o millor q les anteriors, segur q tots ens ho pasarem d'allo més bé (visca els monitors d colonies q sempre deien axo XD), q en els tornejos hi hagi bon rollo i la gent no s'emprenyi si perd en una situacio q faci rabia...som frikis, no animals, a qualsevol li pot pasar, jo m'autocontrolare..tot i q com q acostumo a perdre, ja no m'enfado per res^^U

Haig d'anunciar q,malauradament , la meva Chii no podra asistir a la Party, em disculpo per els posibles xupopteros del meu disc-dur q hi poguesin haver... primer m'haig d canviar la torre... i...be,..es =; el q si q portare seran els meus arxivadors (bote, tranqil, el palasaka el podras fer, pero dels arxivadors hehe ;) , bote i qualsevol altre q tb ho vulgui , clar)

Una cosa q demanaria, cosa q en mata i altres persones amb arxivadors tb agrairan, es q qi agafi un arxivador, avisi i segueixi l'ordre q hi ha posat. q no es tregui més d'1 cd a la vegada. D'1 en 1.
Moltes gracies i perdoneu-me per fer-me pesat, pero esq m'estimo molt els meus arxivadors ^^ XD)

Dit això, m'acomiado, ara anire a viciarme a algo mentre espero q comencin els joves, lain , kevin spencer..i tot el seguit d dibuixos frikis/underground .

Demà ens veiem!

Adeu.

August 13, 2004 at 2:31 PM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

Bones a tots!

M'alegro de veure que aquest blog funciona!:p
Despres de passar per amples i perfectament infinites autopistes espanyoles SENSE PEATGES, és hora de tornar a la adorable rutina de ordiandor si, ordinador també, PS2 també, i muntar la party a ca'n Boot, Starring "Nightswitch" as "Switch".

Opino que en aquesta versió de la ja tradicional trobada trisetmanal, cadascú porti l seu menjar i aixi ns stalviem problemes de gustos i de diners.
Tan sols demano que li pagueu l switch al Mata que costara una miseria, pel servei que fa...

Apa doncs, fins dissabte!

August 13, 2004 at 3:07 PM  
Blogger Lord Darkangel said...

Hola nois!

Serà la primera vegada que escric al blog i no serà gens memorable.

Avui, 14/08/04 es celebrarà la 3a party a Can Jordi Boté i no hi podré assistir. TINC UN PROBLEMA!!

S'han celebrat 3 partys i només he assistit a 1 i parcialment perquè no vaig ser-hi tota l'estona. Això és degut a aquesta merda anomenada treball d'estiu que és el causant de que estigui fet pols, XD.

Nanus, no hi podré anar entre altres coses perquè per aribar a Figaró City s'ha d'anar per autopista, si hi vas en moto, i jo tinc PrOhIbIt sortir de La Garriga en moto. A més a les 2 de la matinada no hi ha trens cap a Figaró i menys a l'agost.

Bé així que com que vosaltres us ho estareu passant de conya mentre jo em trenco l'esquena, us desitjo tota la mala sort, ^^, ke noooo ke es conya passeuvos-ho de conya a la meva salut, ja ke jo no puk, i per cert vull fotos de l'event, tant del NightSwitch com del grup de frikis ke som!

Per acabar, (ke ja m'estik allargant massa i semblo de lletres, kvrdt no et piquis amb mí ara, XD) salutacions a tots i ke vagi bé.

Us recordo que tenia, tinc i tindré la idea de fer una web i un escut i/o símbol per al grup. (Això ja sembla una secta!! XD)

Finalment diré una frase que passarà a la posteritat:
TEKNOLOKO'S POWAAA! (Us la dedico a tots, sobretot a en Mata ke era juntament amb ki més la liava dient akesta frase)

August 14, 2004 at 5:29 AM  
Blogger kvrt said...

fa unes 8 hores q la Boot Party s'ha acabat. Es poden fer valoracions: jo crec q ha estat tan bona com la d'en Snale, tot i q faltava la gran cube, pro n passa res.

-El Campi s'ha adjudicat el titol de campió dels tornejos de Quake 3.
-El Boot va apallisar a la partida d WarCraft 3 q vaig jugar jo, pel qual li cediria el trofeu d campio de Warcraft.
-El Borja suposo q ha apallisat a tothom al Soul Calibur 2...tot i q el torneig va ser una mica mojon per part dels participants. XD
-El Mata s'ha guanyat el titol d'objectiu principal dels xupopteros...(el fet d posseir la pelicula de les exxcursionistes calentes no haura influit..."noooo")
-... i un llarg etc. d noms, tothom ha tingut el seu protagonisme d'una manera o altre a la Party.

Per acabar, voldria demanar siusplau...si n'Snale i en Jose q distribueixin les fotos d les dues Party, m'encantaria tenir-les.

M'acomiado...
ens veiem..

Proxima Party...a determinar el lloc...data: finals d'agost-principis d setembre.

August 15, 2004 at 1:34 PM  
Blogger Lord Darkangel said...

Hola nois... (Heu pensat que no hi ha cap tia al grup, ara em pregunto, n'hi haurà mai una? Resposta curta: No. Resposta llarga: No amb un però...)

M'he assabentat que el SP2 de Güindows Icspe té imcompatiblitats amb certs programes i jocs i entre ells hi ha el gran Unreal Tournament, aquí us poso la web.

http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=842242

Apa, tot vostre, siau.

August 16, 2004 at 12:15 PM  
Blogger TrEitor said...

Ei k pasa tios!

Es veritat, portu el record d mojons (k consti k tots estan justificats). Podriem fer més torneigos a la ps2 i sobretot crear un clan al Unreal.

August 16, 2004 at 1:32 PM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

Molt bones a tots!

Sobretot els que tenim ADSL, o als que aspireu a tenir-ne, perke l dia 29 dAgost telefonica carda brot per primer cop a la vida: lample de banda actual de 256/128 sera millorat a 512/256, es a dir passarem de tenir una linea de 1MB a una d 2MB, pel mateix preu.

Aixo permetra baixar coses una mica mes rapidament de lemule, que les partides per internet tinguin menys lag i altres comoditats lleus, pero agraides.

Aixi dons a explorar ADSL!

August 18, 2004 at 8:28 AM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

This comment has been removed by a blog administrator.

August 18, 2004 at 8:29 AM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

This comment has been removed by a blog administrator.

August 18, 2004 at 8:29 AM  
Blogger Lord Darkangel said...

Bones de nou:

Escric només per recomanar-vos 2 webs ke estan mol be:

www.xeron.org es la polla, mireu la secció trastero, i els links ke estan molt bé.

http://www.plus.es/codigo/television/mastevale/default.asp

La web dels programes + te vale i + te vale XXL si no els heu vist us els recomano.

LD

August 18, 2004 at 11:43 AM  
Blogger kvrt said...

Nomes escric perq he fet dissenys del nom que ha d'anar a sobre el "NightSwitch" , amb la primera part "Night" escrit amb la lletra d Nightwish (evidentment) i la segona , he provat amb 3 o 4 fonts diferents. Voldria saber qina us agrada mes i axi decidir la definitiva q es posara i ferne una enganxina per poderla enganxar i tal.
Per això demanaria als participants de les Party's q em demanesin les imatges quan em veiesin pel msn, i axí , tal com he dit, decidir la imatge definitiva.

Moltes gracies x prestar atencio

August 19, 2004 at 2:17 PM  
Blogger kemmótar said...

Aiya frikis!!!!


X fi tink ordinador, i mes d 180 Gb x okupar...
Car k es el meu primer komentari en el blog, dir k espero k pugi eskriure missatges x molt d temps aki.
Dit aixo, pasem a koses importants:

1- Entre tota la gent k no va pagar res les altres party's se man d tornar els 20 euros d la beguda d la ultima, sino no es tornara a fer una party a kasa meva. tamb dir k si es vol fer, k la gent no es desantengi tan d la feina (kom x exemple treures el plat d la taula i anar uns segons despres a viciarse), me mare em va karda una bronka...

2- K algu digi ja on es fara la seguen party, k algu deixi la kasa... siusplau

3- No ho recordo... es =, aixo si, auriem d troba unes kuantes noies x la secta

X ultim esteu tots konvidats a la festa major d figaró, sobretot el dimarts 31 k sera el figarock!!!! (la r sona kom doble r)

Apa namárie ar tenna rato

August 20, 2004 at 7:51 AM  
Blogger Kalimberu said...

Salut companys,

havent vist el gran nick del William Bagaria (si no s'escriu així guillem... mira... coses de la vida) vaig sentir curiositat per saber què hi havia darrera la direcció url: http://elblogdenotes.blogspot.com ... quan hi he entrat... em vaig sentir realment dessabut.

El primer que he llegit ha estat coses freaks sobre un disc de 200GB i no sé quines flipades de hores de vici i sexe i rock'n'roll...

La meva pregunta és...

SOU UN GRUP HOMOSEXUAL? QUÈ FEU DURANT TANTES HORES DE VICI? DUBTO QUE ELS QUE NO JUGUEU... US DEDIQUEU A "MIRAR ÚNICA I EXCLUSIVAMENT" ALGUN TIPUS DE CONTACTE FÍSIC HA D'HAVER-HI... i més encara coneixent el Mata... EH MATA!!

Parlant d'en Mata... l'única frase que he vist que tenia una mica de sentit filosòfic sobre la vida, ha estat una que ha escrit aquest mateix personatge, n'Oriol Matavaques... aquesta frase deia alguna cosa com... "Que viva el Fari coño!". Aquesta oració subordinada m'ha donat sensació de benestar i comprensió al saber que hi ha més gent que pensa que el fari és un dels grans artistes d'aquest univers i també un dels pocs que estan ben reconeguts... així com el teclista de Kalimba Malinca.

Bé, gent... molt content d'haver pogut participar en aquest... blog? li dieu blog? doncs això...

Torno a posar la meva pregunta, per si algú no se n'enrecorda...

SOU UN GRUP HOMOSEXUAL? QUÈ FEU DURANT TANTES HORES DE VICI? DUBTO QUE ELS QUE NO JUGUEU... US DEDIQUEU A "MIRAR ÚNICA I EXCLUSIVAMENT" ALGUN TIPUS DE CONTACTE FÍSIC HA D'HAVER-HI... i més encara coneixent el Mata... EH MATA!!

Espero que en Will respecti la diversitat d'idees i la llibertat d'expressió d'aquestes i no esborri aquest missatge, pel bé de la comunitat humana i del bon gust.

Salut companys,

Proper concert de Kalimba Malinca: 11 setembre a Lleret (Pirineus lleidatans)

PD: Mata, a veure si em contestes d'una vegada el meu e-mail porno demanant-te rollo, guapu! Espero que me'l contestis quan tornis de campaments d'encular-te amb el Borja i tota aquesta colla.

August 20, 2004 at 8:45 AM  
Blogger Sardaukar said...

En Taro, Snale ;)

Ma fet gràcia veure un blog teu, viam si li dons vidilla :P

He llegit quake 3...? ^_^' Si hi teniu vici, viam si quedem un dia a algun server :P

A entrenar per la fiberparty hehe

Orbuà!

August 20, 2004 at 11:39 AM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

This comment has been removed by a blog administrator.

August 21, 2004 at 3:05 AM  
Blogger kvrt said...

This comment has been removed by a blog administrator.

August 21, 2004 at 3:13 AM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

Bones a tots!

Ja que pel que sembla aquest any tindra una excepcional afluencia de garriguencs (i esperem que alguna garriguenca ^^), seria bo que ens apuntessim com a clan a algun dels concursos k shi fan. N bote i n chinchilla poden formar un duo d WC3, per exemple, a mi m'agradaria jugar a UT2oo4, pero en cas de que no i hagues torneig organitzat, ns podriem presentar a quake, com a carn de cano XD. Si u sembla be proposeu un nom!

PD:
El "Kalimeberu" es el teclista de kalimba malinca i no te RES a veure amb el blog, po com que fa gracia s keda XD.
En Sardaukar es un amic i vei de feina, molt quaker.

August 21, 2004 at 3:16 AM  
Blogger kvrt said...

This comment has been removed by a blog administrator.

August 21, 2004 at 2:11 PM  
Blogger Darksilvos said...

Hola a tothom, perdo per no haver escrit abans.
Be, pel k fa als clans, estic disposat a apuntar-me al de UT2004 i al de Warcraft3, i potser a algun mes.
Recordo k he pagat tant la meva part del menjar de la primera party, com la part del nightswitch.
Per ultim, us dic k entreneu, aprofiteu ara, pq aket any i el k ve no crec k tinguem massa temps.

Salut i vici

August 22, 2004 at 7:32 AM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

Oles

Scric per proposar dos noms pel clan de '·-!!!-·' o
!_! ""!"" 2oo4

- Fragging Ministry
- Blow

Voteu o afegiu-ne

August 23, 2004 at 3:40 AM  
Blogger Darksilvos said...

Bones
Tinc una proposta de nom pel clan UT2004: Flak Monkeys
Aixo ve dels rangs que et donen en el joc, un d'ells es aquest, que surt quan fas una matança amb el flak cannon. Aixo si, fent servir aquet nom s'hauria d'entrenar amb el flak XD.
Digueu que us sembla.

August 23, 2004 at 9:01 AM  
Blogger Lord Darkangel said...

Bones a tots, o dolentes si us van les coses malament...

Wenu em permeto el luxe, i l'atreviment a ser linxat a osties, de que com que la meva makina no tira ni a la de tres al no poder jugar a cap joc decent, vosaltres decidiu el nom del klan, pk a mi me la sua, enkara ke el Klan d'en Rafa keda bé oi?
XD

A vere si li donem vida a akest blog, poseu kualsevol xorrada ke se us passi per l'ordinador, ke no costa res.

Tux powaa! Salut i força vici!

LD

August 23, 2004 at 1:23 PM  
Blogger kvrt said...

posibles noms pel clan dl quake:

"Konoha fraggers"

"Fragging no jutsu"

"Nightfragger"

"La lliga dels homes que intentaven jugar al quake"

"Kill Bots"

August 23, 2004 at 1:28 PM  
Blogger Lord Darkangel said...

Salutacions

M'acabo d'adonar que la hora que marca el post quan l'he postejat no és la que es correspon amb la de la meva makina. Kè passa? Algú mu pot explikar... MaTrIx està canviant...

No se sap, apa a pensar teknoloko's!

August 23, 2004 at 1:56 PM  
Blogger Kalimberu said...

Estimats companys,

he vist que esteu meditant sobre un possible nom pel clan...

Què us sembla... KALIMBA MALINCA? és un nom força original, no creieu?

August 24, 2004 at 3:15 AM  
Blogger Lord Darkangel said...

Hola companys i companyes XD

Estic pensant que si s'ha de celebrar una altra party, a poder ser ke fos a la garriga city, pk així hi podré venir jejeje, els últims rumors diuen ke a casa l'abel hi ha possibilitats

Aquí us poso ua web dedicada a les cançons de videojocs, ke està pro ke mol bé

http://www.ocremix.org/

Apa ke no us canseu...

August 25, 2004 at 11:11 AM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

Bones a tots/es:

INSISTEXO, ham de trobar un lloc per a ficar 8 ordinadors durant una nit, preferiblemen diss/diu. A casa meva sta descartat pk ls veins van sentir TOT l k deiem, se sentia massa. O sigui que, pel bé d tots, trieu un lloc, plis 0:)

Zenkiu, i apadew

August 26, 2004 at 12:36 PM  
Blogger Lord Darkangel said...

Bones,

El mes ja s'acaba i jo deixaré de treballar durant els dies laborals, ho estic desitjant, però per altra banda el setembre siginfica haver de tornar a aquella presó condicional anomenada IES Manuel Blancafort, on els cancellers més perillosos, com Lola, Eusebi, Romero, Kaskas i companyia et castiguen a base de deures i examens, però no podem fer-hi res...

Info per als xupopteros acabo de pillar el cd dels Mojinos, Opera Rock Triunfo, poder deduir de kè va...

Torno a dir, vull una party i la vull ja XD, tink el mono, i si és a La Garriga millor.

Apa, i ke sigui el ke matrix vulgui...

August 26, 2004 at 1:04 PM  
Blogger kvrt said...

a casa meva imposible, no els hi fa gracia ni a muns pares ni al meu germa..

digueu qins llocs posibles hi han.

necesito una party!! sino durant lany ens morirem d'abstinencia partil (de party, si amb una "l" al darrere es llatinitza la "i", q pasa , no em puc inventar normes fonetikes?)

P.D.: rafa, aqest cd dls mojinos d qin any es? esq mestic baixant la discografia fins lany 2003.

August 28, 2004 at 3:15 AM  
Blogger Darksilvos said...

A casa meva tampoc, per falta d'espai. Si tingues espai la faria a casa meva, i no em preocuparia pels veins perque els ells fan soroll quan volen.

August 28, 2004 at 4:37 AM  
Blogger Lord Darkangel said...

Bé nanus, el mes s'acaba i pk el recordeu us poso akest link per partir-se el kul:

http://xeron.org/?ficha=88

Aviso nop es responsabilitat meva si us partiu la caixa...

(Nota a part: A casa meva seria possible fer una party, no hi ha problemes de veïns, ni d'espai, però (sempre hi ha un però) el més complicat és aconseguir permís dels meus pares i tenir més taules per posar les màkines)

Dw

August 29, 2004 at 3:57 AM  
Blogger Lord Darkangel said...

Nois,

Acabo de trobar la web més reivindicativa contra el cànon.

http://antisgae.internautas.org/

És la polla! Apa surfegeu una mica...

El mes s'acaba i jo tinc diners, i temps per fer el ke em dongui la gana, com tocar-me els collons... jaja

Bé nanus a partir d'ara us exigeixo ^^ ke li doneu vidilla al putu log, ke numes escrik yo! El ke se us acudeixi, no sa de posar res de l'altre món, però suposu ke hi haurà més activitat quan comenci el putu insti...

Apa penseu i reflexioneu, la força està a l'interior...

August 31, 2004 at 12:19 PM  
Blogger Darksilvos said...

Bones

Jugueu a l'unreal XD. Que tampoc cal tenir un pc tan bo per jugar-hi b, si el poses a qualitat baixa o mitjana.
Ho dic perque ultimament m'estic entrenant bastant, ja jugo en masterful i tinc moltes ganes de jugar contra persones. Pero que siguem uns quants, quants mes millor i mes divertit. Sobretot per jugar en assault o capture the flag.

dw

August 31, 2004 at 4:42 PM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

Ben dit!

-----=====UT2oo4 rulez=====-----

Despres d'aquest aclariment, voldria demanar que ja que el nostre nivell en FPS(first person shooter) esta millorant gracies a les partys maratonianes de
'·-¡¡¡-·' aixi que buskem un nom d clan per posarnosl al costat dl nic (tal com u faria un jugador bo :p), i aixi aparentar, si mes no XD.

Vinga doncs, vagi b!

September 1, 2004 at 8:50 AM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

Despres de llargues i angoixoses deliberacions i votacions infinites (que vol dir: tot plegat, per casualitat) sobre el nom de clan k ns posarem hem (el Lucas) arribat a una decisio, aveure ke us sembla:

Nom de clan: "Cactus" (by lucas)

Abreviacio per posar al costat dl nic: "~Kc2s~" (aixo s meu)

Mola e? XD

September 1, 2004 at 1:43 PM  
Blogger Lord Darkangel said...

Hola,

Doncs si ke mola el nom pel clan...

Wenu gent res a dir, numes ke si algu creu ke la seva pantalla es la millor, ke es veu de conya i ke és molt gran, atenció només us diré una paraula Grand Canyon ;) :

http://www.go-l.com/monitors/grand_canyon/features/index.htm

Apa a flipar i somiar tenir un d´aquests...

Són somnis...

September 1, 2004 at 3:22 PM  
Blogger Lord Darkangel said...

Hola nois,

Tinc una proposta, com ke veig ke tots, o gairebé tots ens hem posat al nick ~Kc2s~, la gent començarà a tenir curiositat, doncs així proposo ke enkara ke us preguntin a kè ve això? no els hi dieu, així la curiositat anirà augmentant, i la gent ho voldrà saber més i més, i podrem cobrar per desvetllar el secret del clan... Va en seriu

A la vostra disposició!

September 3, 2004 at 9:45 AM  
Blogger kvrt said...

my lord, hi estic totalment d'acord. nosaltres "no ho fem amb ànim d lucre" "nooooo". XDD

P.D: VULL UNA PARTY JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

September 4, 2004 at 12:35 AM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

(Primer de tot: passada pantalles)

Mola k us senti tan b l nom dl clan. LD t rao amb lu d manteniru tot i k si algu u vol saber vindra al blog i u mirara, o no...

http://www.go-l.com/ Aixo no keda clar si es una fantasmada o ke. Mireuvosu una mica. S increible rallant l'impossible.

September 4, 2004 at 2:51 PM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

This comment has been removed by a blog administrator.

September 4, 2004 at 3:35 PM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

Aquesta vegada m'adreço a tots vosaltres en to de queixa constructiva: aquesta setmana no hem fet party!

¬¬

Sembla pero que tutom te cuartada, incloent-me a mi, per tant callaré i fare treball de recerca...

September 6, 2004 at 9:44 AM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

Escric per enesima vegada consecutiva per anunciar-vos una noticia terrible...

LA FIBERPARTY S'APLAÇA FINS AL FEBRER!!!!!!!!!!!!!

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

La part positiva es k sera millor k les anteriors fibers... esperem.

Link: www.fiberparty.net

September 7, 2004 at 6:06 AM  
Blogger Lord Darkangel said...

Bé gent veig ke us ha interessat la idea de manteniru en secret, i pel comentari del ministre de ke la gent vindrà al log, es molt improvable que no sapigan ni l'adreça, XD, és fins i tot probable ke no sapiguen ni lu ke es un log, ^^, en seriu pregunteu a la gent a l'atzar us surprendreu...

No tinc res més a dir a vere si vosaltres tb dieu algu més sovint.

P.D. El log s'està fent interminable, la web cada cop és més llarga, ke passa? Ke s'anirà allargant indefinidament, o ke? Vull una resposta, no hi ha cap manera de tallarla o estructurarla per mesos??

September 7, 2004 at 12:02 PM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

No

September 9, 2004 at 2:04 AM  
Blogger Lord Darkangel said...

Salut,

Bé gent avui és la Diada, o també el dia després del nefast RockaLlerona. Us explico: jo tot il·lusionat després de treballar per nar al concert i passarmu bé, però mira casualitats de la vida va i plou, i jo em vaig cagar en tot...

Bé gent ens veiem d'aki res, el dilluns de merda al cole, ke disfruteu lo màxim.

Karpe Die

September 11, 2004 at 6:41 AM  
Blogger kvrt said...

Bé, això ho he enviat en mail, pro ho escric aqi perq s difongui mes.

Es fara una altra comanda d bobines d'aqui res. Les existències de q poseiem sestan acabant..i no volem patir sorpreses.

Si arribem a 8 persones ens sortirà a 28.5 EUR per bobina + gastos d'enviament, q seran 2 o 3 euros per persona..s'haurà d calcular.

Qui estigui interesat en adqirir una bobina q es posi en contacte amb en mata o amb mi i q ens doni els diners.

Si per qualsevol cas no arribem a 8 persones...lamentablement ens sortirà una mica més car (2 euros em sembla, ara mateix no ho sé)

Mirant a la comanda passada, 8 bobines, sumant els costos d'enviament..ens surt a 241,86 EUR (a l'altre ens va sortir més car pq n nieto volia bobines d dvd's tb) que us sembla? per 242 euros tenim 8 bobines q ens porten directament a casona (ja les repartire com vaig fer l'altre cop). jo crec q esta moooooolt be de preu.

I si algú altre té curiositat sobre la pagina d la botiga online la qual fem l'encàrreg, q cliki a aqest link:
www.discoazul.com

Si mirant la pagina us interesa algun altre producte, m'envieu un misatge dientme el nom complet del producte i el que val. (per evitar confusions i tal....)

Doncs espero q d'aqi res, puguem encarregar-ho.

Espero respostes d tots vosaltres (i els diners tb XD)

Ah, i qui vulgui alguna samarreta d ropa friki que digui algo tb.
www.ropafriki.com


apa, vagi be.

September 12, 2004 at 4:07 AM  
Blogger Rogerov Castellanovsky said...

Saluuuuuuuuuuut camarades freakys!!

Hem de reunir-nos tots i fer un nou retrobament freaky, per gaudir de la nit i de la brillant escalforeta dels ordinadors i la play station.

Ens hem de tonificar amb l'elixir del Red Bull i la màgica poció de la Coca Cola, hem de fer que frueixin els seus efectes i les nostres perpelles mai se sotmetin a la horrible voluntat del son.

Enaltim en orgull els nostres esperits freakys i retrobem la màgia d'altres móns que ens fan oblidar la maldat i la corrupció de l'autèntica realitat. Canalitzem el nostre odi envers els altres i les nostres pertorbacions psicològiques i ràbia vers el sistema i l'ordre social, per tal de sofocar els nostres instints sadomassoquistes originats per l'alineació en què estem sotmesos els obrers d'aquesta societat. Derrotem la irracionalitat que ens aclapara i preparem-nos per un demà en què, la fictícia realitat dels videojocs, sigui substituïda per la malèvola realitat humana. En aquest demà, lluitem perquè algun dia tot freaky, pugui viciar-se a l'ordinador i a la play station sense haver de patir l'exclusió social i l'amenaça de la màquina del capital.

Lluitem per un món millor, reflexionem i treballem per aconseguir el que és nostre. Freakys de tots els països: uniu-vos!!!

"Aixequem la resistència, des de les xarxes: contundència" (FREAKYSOCIALISME)

SALUT I REVOLUCIÓ!!!

September 12, 2004 at 1:55 PM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

HAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!

Molt bo

September 12, 2004 at 2:11 PM  
Blogger Lord Darkangel said...

Hola,

el putu nou curs ja és aquí, i jo he rigut molt amb el manifest d'en Roger, nkara ke hi ha una incoherència kuan parla de la Kk-cola ja que com a bon comunista no hauries de fer publicitat ni prendre una eina del capital per manipular-nos.

Apa ja ho he dit

September 13, 2004 at 10:20 AM  
Blogger Lord Darkangel said...

Bé avui ha sigut el primer dia de clase, resumint, avorrit, manigada del José Luis a primera hora, normalitat a Electrotècnia, examen de Sele amb l'Eusebio, (Partagas saps ke anarte'n a fora a 2n és no tornar a entrar a classe --> tok d'atenció), successions amb en Cristo, Àlvar (Aihh... que año mas tonto tuve... (alvar = putu amu) i les tonteries de la tia tonta de història.

Apa espero haver-ho resumit tot molt bé.

September 15, 2004 at 11:51 AM  
Blogger kvrt said...

l discurs dl nostre camarada roger, es un dels millors misatges dl blog q hi ha d moment, ara jo us poso la DECLARACIÓ DE DRETS I DEURES DEL FRIKI I L'OTAKU. Redactada entre mi i el Mestre durant el principi de curs d l'any passat, espero q coincidiu en cada article:

Article 1er: Tots els frikis neixen amb igualtat de condicions i tenen els mateixos drets a qualsevol nivell. O sigui q per tenir una consola més potent, o per tenir més material friki no ets superior a l'altre. L'important no és la quantitat, sinó la qualitat.

2on: Una partida de rol no es pot aturar per cap motiu. S'ha d'acabar amb el triomf d'algú, a no se q els dos contrincants estiguin d'acord en parar-la per avorriment.

3er: Has d'estar un mínim de 4 hores a l'ordinador al dia.

4t: Has de tenir una consola portàtil. La que sigui. Has de ser capaç de viciar-te a qualsevol moment i a qualsevol lloc.

5è: Pirateja. Un no està per comprar-se jocs, q son molt cars. El vici com més barat millor.

6è: El manga és una part molt important del friki. No l'has de deixar de banda. Has de mirar com a mínim un capítol d’Anime o llegir un tomo d'algun manga al dia.
S'han d'anar ampliant els horitzons mangaanímics.

7è: No malgastaràs ni un segon d la teva vida en la societat.

8è: Mirar Evangelion d’una tirada almenys un cop a la teva vida.

9è: Mai diràs q no as entès: Evangelion, Matrix o Lain.

10è: Un friki no va a lligar......s’espera a q vinguin (mandra).

11è: Has de conèixer el món de Tolkien, i t’has de llegir almenys, El senyor dels anells.


Octubre de 2003.

September 18, 2004 at 12:37 PM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

En aquests manaments, m'agradaria afegir-hi:

12è: Pel friki tecnoloko, cal haver-se llegit Isaac Asimov, com a mínim I, Robot.

13è: Els ordinadors de sèrie son un desastre, per defecte, per a millorar s'han de modificar.

Si algu se n'hi acuden mes....

September 19, 2004 at 10:48 AM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

Despres de tants dies sense que ningu escrigui res surt el Snale d per lla i decideix escriure.
En rafa s comprara un ordinador caxo wai, cosa que ha fet pujar una marea consumista pel k fa ordiandors.
Sembla que el treitor i n Mata, su stan proposant i en guerra amb els seus pares i sentiments.

Hem aconseguit que l'ajuntament ens escolti i finalment sembla que podrem disposar d'un lloc tancat per a fer partys.

D'altra banda hem de fer l disseny de la samarreta!

September 30, 2004 at 11:15 AM  
Blogger kemmótar said...

Aiya!!!! Frikindili!!!!

No+ dir 4 koses, k es resumeixen en una: El clan ha d kreixer i realitzar koses, moltes koses.

x komença, ho mateix kn bagi, diseny samarreta. una altre kosa seria k si algo sap fer pagines web, no estaria malament tenirne una... i x ultim fer aktes frikis, jo proposo fer un torneig d magic, ara em fa ilusio. pro k la gent entri al blog a konsultaro, no ho penso dir, k la gent sanimi a llegir i escriure akest blog d notes. pro proposeu altres koses kollons, k a mi no se makut res!!!!

namárie!!!

September 30, 2004 at 12:30 PM  
Blogger kvrt said...

lloc tancat mm...sona interesant..

nomes dir q davant tants ordinadors nous q stan sortint, l meu sera l pitjor d tots...pr me lestimo molt, o sigui q n acceptare cap burla ni insult vers ell/a, a mi els q vulgueu.

segueixo sens nick pel clan..."kvrt" n magrada pl clan.

September 30, 2004 at 12:44 PM  
Blogger MaTa said...

Hola gent!
Lamento no posar cap comentari al blog, i al meva tardança, pero suposo que esta justificada. NOmes volia dir que TEKNOLoCOS POWAAA, auqe viam com va aquest any a tot, i que lamentem que el nightswich no tingui feina. Pe rultim volia afegir una canço que m'¡ha marcat la vida, per mi nim qu epogueu, baixeuvos-la :

(Gregory)

Dios te ha llamado hoy aquí.
Ha puesto en tus manos la labor,
Sonría la fortuna al justo y al valiente
Que lucha con honor.

El fuego des cannons
es fiero y es cruel
allez le batallons,
soldado y coronel
y cuando os desangréis
clamad al mismo son
"Yo caí, la Resistance triunfo "

( los niños)

Que me corten los dos pies,
que me extirpen un tumor,
que me vuelvan del revés,
que me pase lo peor,
que frente al pelotón
siempre se pueda decir
"Yo caí, la Resistance triunfo "

( res més )

September 30, 2004 at 12:46 PM  
Blogger Salteador Neo said...

Abeeeeel·l·l·l!
Em vaig oblidar del meu nick i contrasenya d'akest blog ja fa molt de temps! Per això no deia res! XD
He fet un GRAN esforç tornani, "so" adoreu-me :P

COM MOLARIA TENIR UN LLOC X LES FRIKI-PARTIES!

HEM DE JUGAR A MAGIC A LES FRIKIS! (proposo fer sistema tornejos de bola de drac o tots contra tots x punts :P)... xq mestic preparant una baralla q sus cagareu NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNSS!!!!!

HEM DE JUGAR AL SOLDAT A LES FRIKIS!
SOLDAT POWAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (tothom q juga té clan, fins i tot gent molt dolenta... :'(... io vull q jugueu x poder posarme kc2s al costat del nom XD)

APA DEW! (moment de desvarieg total, com heu pogut veure ^^)

September 30, 2004 at 1:11 PM  
Blogger Lord Darkangel said...

Bé, nanus... Enveja??
Potser si, o poder ja esteu bé com esteu, la veritat es que jo m'havia de renovar i la meva vida s'ha renovat, moltes coses han canviat -->

I amar prestar aen (El Mundo ha cambiado)
han mathon ne nen (Lo siento en el agua)
han mathon ne chae (Lo siento en la tierra)
a han noston ned gwilith.(Lo huelo en el aire)

Mucho se perdió entonces, pero ahora nadie vive para recordarlo.

Jeje, ho havia de posar, un capritxet.
Bé com ja sabeu el fruit de tot el meu treball es veu recompensat ara quan soc ric, ; ) , i em puk comprar l'ordinador nou i + coses, a vere ke en fare de tanta pasta!
Despres, en l'ambit del clan, sekta, club, associació, o kom li vulgueu dir us recordo, ke hi ha en ment, fer l'escut, el lema, el símbol, la web, les normes i manaments/regles,etc.
De la web men puk encarregar jo, ke en se una miketa, sempre amb ajuda cla ;) i també puk col·laborar en l'àmbit gràfic. Doncs apa a dir coses!

Apali...

September 30, 2004 at 1:26 PM  
Blogger Darksilvos said...

Quant de temps sense veure posts nous XD
En la proxima quedada recomano, com ja s'ha dit, jugar a magic. Pero jugar amb un sealed deck + 3 sobres. Se que val pasta, pero es molt divertit, util pels que es volen iniciar en el magic i l'edicio nova de kamigawa es genial.
Igualment si algu te altres baralles, per soposat tambe es farien servir.
Per cert jo tambe estic fent un pensament (ja fa temps), per renovar el pc, pro fins nadal res.
La idea de fer un web del clan es molt bona, a veure si ho podem fer, aixi podrim fer un foro amb apartats, que aki s'esta fent una columna mes llarga que els insults del Don Manolo el super del building XD.
Per ultim, vull dir que estaria be que s'afiliessin mes persones del clan per jugar a rol.

October 1, 2004 at 12:09 PM  
Blogger Darksilvos said...

Important
Es veu que ja s'ha començat a preparar la duplicacio de velocitat en l'ADSL. Pero de moment comencen a les ciutats grans. Per tant aqui no arribara almenys fins al novembre, aixo es el que he sentit.
Esperem que no s'oblidin dels usuaris de Figaro XD.

October 1, 2004 at 12:58 PM  
Blogger kvrt said...

s cert...rancis..timofonica..a veure si puc convencer q posin amena o algo millor a casa...

be..tb voldria dir q per si no ho sabieu, tots nosaltres i tots els frikis dl mon ja som criminals perseguits per la llei...s veu q baixar coses dinternet és ilegal....pero clar, hi ha la clausula magica per tots nosaltres...deixa de ser ilegal a partir d q no és amb ànim de lucre..

Mort a la SGAE!!!!

October 2, 2004 at 1:06 AM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

Nomes dir que:
Si Ud. disfruta de servicio ADSL, su conexión aún no se ha actualizado. Estamos trabajando para actualizar las velocidades ADSL en su localidad entre el 02-11-2004 y el 15-11-2004. La actualización se realizará de forma progresiva a lo largo de este período.

October 3, 2004 at 3:07 AM  
Blogger kvrt said...

Nomes dir q la traduccio exacta d'això al nostre llenguatge per entendre'ns, seria així:

Si Tu pagas y te arruinas a cada mes por el servicio ADSL, su conexión aún no se ha actualizado. Nos estamos rascando los huevos mientras tu sufres estres por lo lento q va la ADSL en tu localidad, y quizá hagamos algo entre el 02-11-2004 y el 15-11-2004. La actualización se realizará cuando nos salga d los cojones, y la haremos d forma progresiva (a mis ganas d trabajar) a lo largo dl período q antes he dicho. Y sino se actualiza pues te jodes.

October 4, 2004 at 9:49 AM  
Blogger Salteador Neo said...

Dilluns, a les 10 davant de la porta del SEK (o com sescrigui). La porta suposo q es la gansa, la q dóna la pati (la 1era q et trobes al pujar vamos)... OI? ^^
Porteu les magic tothom q n tingueu (tot i q si jo no puc nar a barna demà no tindré una gaire baralla decent... :P)
APA DEW!

October 8, 2004 at 7:54 AM  
Blogger soulmonger said...

This comment has been removed by a blog administrator.

October 8, 2004 at 12:54 PM  
Blogger soulmonger said...

This comment has been removed by a blog administrator.

October 8, 2004 at 12:54 PM  
Blogger Salteador Neo said...

Eis! Avui (dissabte) he nat a barni (al blacki loti) i m'he comprat la baralla d'artefactes! He de dir que és... la POLLA! ^^U... MUAHAHAHAHA! (per cert són força careros! (I porteu les baralles a la party, gent magicmaníaca, q jugarem prou)). A per cert ili si em portes el ornitóptero tp em molestarà XD.
Una altra cosa, el mestre té una dreamcast!, i jo el millor joc de l'història per akesta consola (El Power Stone 2, m'atreveixo a dir sense pensar-m'ho dos cops que és superior i tot al naruto de gamecube tant adorat! (a mi mencanta vaja XD)) i dos mandos!... Suggereixo q, a partir dakestes premises, intenteu solucionar el "problema" que, al meu entendre, és força fàcil! L'hem d'aconseguir!!!!! Dreamcast POWAAAAA!!!!!

October 9, 2004 at 6:32 AM  
Blogger soulmonger said...

eis ola K pasa am el peaso misatge que em vai esta currant ai?
k no sa publicat.....
What's up minister??????

October 9, 2004 at 10:00 AM  
Blogger Lord Darkangel said...

Bé gent, primera party de l'any acadèmic, i l'havia d'organitzar jo! ; D
Vaja ara em toka diru tot... A vere dia i hora, Dilluns 11 , de 10 a 10, pro vaja que si algu vol venir mes tard, pk te son... ell sabrà, i si se'n vol nar abans... no el retindrem allà com un pres obligat a viciarse, ke tot té un limit, jajaja.
Altres temes, menjar... vos. decidiu o cadascú es porta el seu (bona idea per no kedar descontents), o feu un pot i ho compreu (bona idea pels rancis XD).
Àngrist porta la taula si no et fa res, jo n'he posat una ke pot servir per a una makina amb pantalla plana, però per mi ke ens kedarem justos de taules, però si ens fa falta, puk agafar la rodona de la terrassa XD
Ke més... Lucas si vens porta la teva tele petita, si no pots ja baixaré la de dalt, però m'heu de dir kin tipus de connexions ha de tenir pk es antiga i de consoles no en tinc ni idea...
Bé ara quan pugui al mail us indicaré on es casa meva... perquè per aki es una mik complicat
Per qualsevol dubte o pregunta: preferentment lord_darkangel_@hotmail.com, o lorddarkangel@gmail.com

October 10, 2004 at 3:18 AM  
Blogger Salteador Neo said...

La DC (i de fet totes les màkines, q jo sàpiga), només necessiten euroconector (totes les tvs més o menys noves en tenen) i un enchufe a la corrent dels de tota la vida XD. Si poguéssim dur la tv gran a baix seria una passada, ja q duré el millor joc q probablement veureu en les vostres insulses vides XD (el power stone 2, una obra mestraaaaaa :P)

October 10, 2004 at 10:58 AM  
Blogger Salteador Neo said...

B, haig de retractar-me en el q he dit anteriorment, ja q el power stone 2 el té el meu preciós i adorable cosinet (DE MERDAA!!!!!!)... :(. B, passem amb el quake 3 i altres? XD (per DC :P)

October 10, 2004 at 11:12 AM  
Blogger Lord Darkangel said...

Eis, per si teniu qualsevol problema: 938715066

Apa, per si us perdeu, aneu on és el SEK i quan passeu la porta principal, a la mateixa curva que hi ha és la casa que fa cantonada amb el primer carrer que us creueu, deixaré la reixa oberta pk la identifiqueu, vagi bé

October 10, 2004 at 2:54 PM  
Blogger MaTa said...

Bones penya!
Em sap greu haver faltat a la meva cita com a frikie, pero tenia limitaciona d'altes esferes, i feina per un tubo, em sap greu!
En fi, suopso qu eus ho heu passat be. La proxima lamfitrio es l'snale, pero a la seguent ( voltants de nadal) sera al meu garatge fale?
Vinga, saludi i frikisme!( o mort )

PD: Ilari estic amb tu : MORT A L'SGAE !!! ( JODEEERR!)

October 11, 2004 at 1:35 PM  
Blogger TrEitor said...

Wenas!!

Per fi m´he instal-lat el Doom3 i veig k funciona perfectament. Ara tmb tink el fifa 2005 i estik creant un ekip de profesors tmb amb txox txé txé txé de defensa central ( no pasarà ni un defensa).

Tink una red muntada a ksa amb 2 ordiandors pero a vegades fa mojon :(. Lo millor seria jugar al doom 3 en un ordiandor mentre en l´altre jugues a la snes ;)

vinga, fins aviat

October 14, 2004 at 10:37 AM  
Blogger MaTa said...

Hola frikies!
Tinc n aproposta per voslatres. Fare fer txapes per ~Kc2s~. Ja us les "donare".Una proposta mes per unir cervells sota el deu bit i el frikisme. Per cert, la proxima pasti esta invocada per el minister a casa seva, Ja ho sabeu.
PD: per nadal o voltant preguntare per fese a casa meva... ( continuara)

October 16, 2004 at 1:38 PM  
Blogger M¡n¡sTeR|Snale said...

Snale joined the game.

Primer d tot em disculpu dl mojon de la party anterior pk vaig nar a Tolouse d trec, i ames hi havia un examen de mates de recupercio.
Despres de l'intens examen de mates d tot un curs, ve.... un altre examen de mates, po de mig trimestre, pero despres ve.... party a casa meva el cap de setmana d 3 dies de la KSTANYADA.
Caldran ordinadors, fins k ia no aguanti mes la corrent. demano a tutom k porti ordinador ks porti l cable Ethernet k tant necessitem, un ordinaodr net de merda i virus, i coses per compartir.
Apa dons!

Snale left a small crater.

P.D. Intentare convencer la meva mare k faci sushi, tot i k seria convenent k la gent portes algunes coses per menjar, pk no se si ni haura prou.

October 16, 2004 at 2:44 PM  
Blogger Snale said...

Woles a tots, despres de passarme 5 hores i 34 minuts treient les teranyines i lluitant contr infinites tribus d termites, micos invasors,formigues i abelles assesines, k savien apropiat del nostre blog abandonat, em disposo a anunciarvos que dema dia 14/11/04 s fa una party a casa meva k durara dabans d les 9 dl mati a les 8 dl vespre.

Veniu.

Us heu d portar menjar o anar a dinar cadascú a casa seva.

Porteu els ordiandors k sino fem curt i es una merda.

Als pares sels soborna, o sels fa pena o el k sigui.

Apa dons, fins dma!

November 13, 2004 at 5:04 AM  
Blogger kvrt said...

hi ha algú??....(passen boles del desert)...nomes dir q trobo a faltar una party com la q va ser a casa n snale a lestiu...:'( vull plorar.... XD

algunes frases bones:
"Txoc Partidaria de la Txeroia del Caox."
"Eeeeh, where are you homework? I'm sorry, my dog eats my work."
"Txeoria dl Caox, pnfetes."
"ets com una puta"

insti.mp3 POWA!

November 24, 2004 at 7:08 AM  
Blogger kvrt said...

bueno....axo esta mort, mort , mort.... aqi falta una party , pero ja. estem pasant massa temps sense una bona party com aqella ca n'snale o ca n'mte (XD).
Esperem q lo d la party guai d setmana santa surti be.....i puguem dedicar-nos amb deteniment amb allo q realment ens interessa^^

un salut.....(ara q hi penso no hi ha ningu...) be doncs, un salut al spyware q hi haji per aki pudolant i a la senyora d fer feines (sentit -3).

XXL powa!

tibau , abel tibau

Frase del dia: "A l'estiu jo no sabia q em deia Tibau"

February 7, 2005 at 1:07 PM  
Blogger Snale said...

Aket blog reviu am l post dn Gimpy. (MAPA DL '·-¡|¡-·' de linsi IA!! XD) Us anuncios k kda vegada sta mes aprop LA(n)Garr1gaP4rty.
Vui fer un post proposant d crear un Multisquad (un clan d varis jocs), cadascu k sespecialitzi n l k mes li agradi. Com k kc2s sta una mica gastat a mes d ser força ridicul proposo nom:
avalanX

Post or die!! (or frag XD)

February 8, 2005 at 9:27 AM  
Blogger Salteador Neo said...

Nye, he tingut q probar molts cops fins q ma surtit la contrasenya dels nassos (XD) o sigui q ara haig d'escriure algu molt trascendent...... .................... ................. ................*pensa*.................. .............*si fa mal*.............. ............................ .................. .................. .................. ABEEEEL·L·L·L·L·L?

A mi me la sua si voleu canviar el nom del "clan", tot i q penso q canviar el nom/escut/himne del q sigui es poc seriós...... cla q el nostre clan tp ho és gens ^^U

OMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, sta cla q el crack de soldat es un servidorrrr XD
El Quaaaake quake quaaake pel bagaria bagaria, i el UT ia us el podeu rifar, snale i chinch XD (i del Warcraft III suposo q el chinch)

a x cert avui han arribat les cartes (tibau i chinch). Mes baralles i magic powa ^^

February 9, 2005 at 8:38 AM  
Blogger Snale said...

Avere, necessito noms i votacions ia!

A mi magrada força AvalanX k abreviat podria se |AX|Snale per exemple.

A votar o opinar!!!

February 9, 2005 at 8:42 AM  
Blogger Salteador Neo said...

Ome, si hem d fotreli avalanx fotemli bé, i diguemli "Avalancha" q mola + XD (a mes es el clan del Cloud del FinalF VII)

tot i q com ja e dit io nol canviaria ^^

February 9, 2005 at 8:55 AM  
Blogger soulmonger said...

HowHwoHow are you??
xD
u sentu havia de fe el pena d'alguna manera....
TIBAU
mb havent fet aquesta magnifica introducció.... LAvoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosss.
Em sembla gut el nom avalanX |AX|per una part....
segona part...
les cartes ten pagare una part dema i laltre divendres o dilluns pk no tink la pasata a kasal meu pare. ok Boria?
mbmb....
emhh k faixo? quatré
mmmmm
ehehehehhehehe
sapigueu k si me pogut entrenar el dia de la party rodaran cabezas
PD: He dit si me pogut entrenar (k va ser k no pk am la de feina k ia) wenu wapus i wapes (va per tu ----) vaig a fe la mànig.... dic el comentari de filo dew tecnolocos i excepcions......
CU cowboy of space

February 9, 2005 at 10:12 AM  
Blogger Darksilvos said...

Hola a tothom
Joder, quan temps feia que ningu escrivia al blog.
Primer de tot he de dir que pel que fa al nom del clan AvalanX esta força b, si s'ha de fer un canvi i ningu diu una proposta millor aquest nom quedaria b.
Segon, ja sabem que casdascu en sap mes en un joc en concret que en d'altres pero jo crec que s'hauria de millorar en varis jocs (almenys una mica), sino la gracia estaria en que tots tb en sapiguessim bastant en un joc per poder jugar-hi tots alhora com a clan.
Per ultim nomes vull dir que a veure si tornem a jugar a rol algun dia.

February 9, 2005 at 11:41 AM  
Blogger Darksilvos said...

Una altra cosa, per no oblidar la contrasenya nomes heu de posar el remember al fer login.

February 9, 2005 at 11:45 AM  
Blogger soulmonger said...

abeeeeeeeel·l3L··L3·L3l·3L3
mbmb
wenu dons a viciarse
dw a tots

February 9, 2005 at 1:26 PM  
Blogger kvrt said...

axo ha reviscut XD. aleluia! mmm jo....n m considero bo en cap joc..........puc fer de frag amb potes amb n mata XD. bueno, vaj a fer fels comentaris i a estudiar filo.................tibau, abel tibau.......

bagaria, chinchi, boria, bel. mtetubis, mtetubis, digueu party! PARTY!!

February 9, 2005 at 1:27 PM  
Blogger Salteador Neo said...

*posa el remember al login*

Això no es veritat, ili! Tu ets bo a akell joc de nom... innombrable (no, no el Voldemort)... Kuru Kuru Kururin? XD (no és conya)
El fet q els jocs en q un s bo no siguin coneguts no treu el mèrit q és ser-ho (són moltes hores dedikades i ti consideres mínimament bo.... pq ho ets XD). Estic segur q aquest es el cas de molta mes gent =^.^= (GBA powa)

February 9, 2005 at 2:24 PM  
Blogger Hamakakeru rio no hirameshi said...

Bones, feia temps k no escrivia. estik aki am en mata k ja em kopiat el super dvd de nightwish i sonata arctica, exklusiu de ~Kc2s~. per cert, a la merda el kanvi de nom, som els millors, viska ~Kc2s~!!!!! viska la la(n) garriga party!!!! ens veiem i ens visiem.
Siau

PD: en mata diu k no pot escriure, k li fa mandra.

February 13, 2005 at 4:49 AM  
Blogger rwzv85wnln said...

St0ck For Your Review - FCPG

Current Profile
Faceprint Global Solutions (FCPG)
Current Price $0.15


A U.S. based-company dedicated to the goal of
bringing effective security solutions to the marketplace.

With violent and white-collar terrorism on the rise,
companies are starving for innovative security solutions.

FCPG is set to bring hot new security solutions to
the industry, with currently over 40 governmental and
non-governmental contracts, being negotiated.

Please Review Exactly What this Company Does.

Why consider Faceprint Global Solutions (FCPG)?

Faceprint Global Solutions (FCPG) holds the exclusive
marketing rights from Keyvelop, to sell the world�s
leading encryption technology to be distributed directly
to the Healthcare industry in North America.

Faceprint Global Solutions has completed its biometric
software that recognizes facial features of individuals
entering and leaving through airports, ship yards, banks,
large buildings, etc.

FCPG acquired Montreal-based Apometrix Technologies,
which enhances the companies mission of being a
full-service provider to the multi-application smart
card industry. The North American market appears ready
for significant expansion of price-competitive, proven,
multi-application solutions on smart cards. Apometrix's
forecast of over 300 customers and sales of more than $50
million in North America over the next five years, appears
very realistic, according to company management.

Faceprint Global Solutions is currently in contract negotiations
with over 40 governmental agencies and businesses seeking to use
their encryption, biometric, and smart-card technologies.

Breaking News for Faceprint Global Solutions (FCPG)

Faceprint Global Solutions (FCPG) is pleased to announce that
IBM will now offer the world�s leading encryption software to
its major Healthcare clients in North America.

With FCPG owning the exclusive North American rights to distribute
the worlds leading encryption and transmission software developed by
Keyvelop, FCPG is poised to capture large volumes of sales generated
by customers currently using IBM�s software in the healthcare and other industries.
�This is a very positive move for FCPG and for Keyvelop,� said FCPG
CEO Pierre Cote. �We are very happy about the decision to go with IBM.
This is a continuation of the progress made by everyone associated
with FCPG and its partners.�

Buell Duncan, IBM's general manager of ISV & Developer Relations commented,
�Collaborating with Keyvelop will ensure that we develop open solutions
that are easy to maintain and cost effective for our customers in the
healthcare and life sciences industry.�

Among other things, this new software technology which is currently
being used by a number of European healthcare companies, is used to
send any file, regardless of format or size. Encryption keys, evidence
of transmission integrity with fingerprint calculation, time-stamping
of all actions and status record updating, pre-checking sender and
receiver identities, validating file opening dates are part of Keyvelop features.
About FacePrint Global Solutions, Inc.

FCPG operates a business, which develops and delivers a variety of
technology solutions, including biometric software applications on
smart cards and other support mediums (apometric solutions). FCPG�s
products provide biometric solutions for identity authentication and a
host of smart card- and biometrics-related hardware peripherals and
software applications. Apometrix, FCPG�s wholly-owned subsidiary, combines
on-card or in-chip multi-application management solutions with best-of-breed
�in-card matching� biometrics. Keyvelop�s secure digital envelope solution
and Apometrix�s on-card biometrics work together to produce the winning
combination in the fields of security, traceability and identity management.
Conclusion:

The examples above show the Awesome, Earning Potential of little known
Companies That Explode onto Investor�s Radar Screens. This sto,ck will
not be a Secret for long. Then You May Feel the Desire to Act Right Now!
And Please Watch This One Trade!

GO FCPG!

Disclaimer:
Information within this email contains "forwardlooking statements" within
the meaning of Section 27Aof the Securities Act of 1933 and Section 21B of
the Securities Exchange Act of 1934. Any statements that express or involve
discussions with respect to predictions, expectations, beliefs,
plans, projections, objectives, goals, assumptions or future events or
performance are not statements of historical fact and may be "forward
looking statements". "Forward |ooking statements" are based on
expectations, estimates and projections at the time the statements are made
that involve a number of risks and uncertainties which could cause actual
results or events to differ materially from those presently anticipated.
We were paid a sum of three thousand USD to disseminate this information from
ir marketing. Forward loking statements in this action may be identified through
the use of words such as "projects", "foresee", "expects", "will", "anticipates",
"estimates", "believes", "understands" or that by statements indicating
certain actions "may", "could", or "might" occur. Risk factors include
general economic and business conditions, the ability to acquire and develop
specific projects, the ability to fund operations and changes in consumer
and business consumption habits and other factors overwhich the company has
little or no control. The publisher of this newsletter does not represent
that the information contained herein are true and correct.

August 17, 2005 at 8:53 AM  
Blogger meghanclinton9908 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

January 4, 2006 at 10:15 PM  
Blogger mandyfrie4264257331 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. So please Click Here To Read My Blog

http://pennystockinvestment.blogspot.com

January 27, 2006 at 11:19 AM  
Blogger davidhunor82102683 said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

May 9, 2006 at 5:25 PM  
Blogger bzme4yttw28f said...

hey, I just got a free $500.00 Gift Card. you can redeem yours at Abercrombie & Fitch All you have to do to get yours is Click Here to get a $500 free gift card for your backtoschool wardrobe

October 8, 2006 at 3:37 AM  
Blogger fxz8ft49km said...

hey, I just got a free $500.00 Gift Card. you can redeem yours at Abercrombie & Fitch All you have to do to get yours is Click Here to get a $500 free gift card for your backtoschool wardrobe

October 10, 2006 at 2:43 AM  

Post a Comment

<< Home